Lån en afdeling til din fest - helt GRATIS

Skal du holde fødselsdag eller skal semesterafslutningen fejres?
Uanset anledningen har vi de perfekte rammer for netop den fest, du ønsker. Vi har mulighed for at skræddersy et arrangement til mellem 50 og 800 gæster. Vi tilbyder eget lokale med dansegulv, egen bar og den helt rigtige stemning til en vellykket fest.

Der er mulighed for, at vi arrangerer spisning, og du skal også være velkommen til at medbringe maden selv. Du slipper for al besværet, for vores personale står for opdækning og afrydning.
Vi har gode erfaringer med specialfester. Ønsker du fx at holde en temafest, hyre et band eller arrangere stand up, er vi også behjælpelige med dette.

Som en ekstra gulerod til dig der vil holde din fest på Social Club, tilbyder vi en times gratis fadøl til dig og dine gæster, hvis I kommer flere end 100 mennesker.

Pris
Det er som udgangspunkt GRATIS at holde privatfest hos os. Ønsker du at leje lokalerne uden for normale åbningsdage, er prisen op til 3000 kr. afhængig af arrangementets størrelse og art. Prisen er inkluderet opdækning, betjening, musik, oprydning og rengøring. Desuden vil der være rabat på priserne i baren.

For nærmere information. Kontakt: PH - Tlf 22 25 60 15* / ph@socialclub.dk

*Ingen henvendelse omkring glemte sager til dette nummer.

Lån gratis en afdeling